Lumea colorată a prăjiturilor raw vegan

O lume colorată și aromată care te trimite într-un spațiu al poveștilor, povești ce te învăluie în arome de portocale, zmeură, coacăze, vișine sau mentă rostite cu dulceața mierii și îmbrăcate în cele mai încântătoare culori. Dacă ești pofticios sau gurmand și crezi în puterea vindecătoare a naturii, dulciurile Lili’s Raw Cakes te invită să pășești cu curaj în lumea sa de arome și culori. Vei descoperi deserturi sănătoase, făcute cu respect pentru oameni.
Cum poate un desert să fie delicios fără să conțină nimic din ceea ce erai obișnuit să conțină dulciurile?
Ingredientele prăjiturilor raw vegan sunt integrale, păstrează principiile nutritive și valorile energetice deoarece nu conțin zahăr (deci nu există pericolul obezității), sunt produse de post, iar ingredientele sunt procesate crude.
Lili’s Raw Cakes înseamnă prăjituri și torturi pe bază de fructe – zmeură, lămâie, coacăze, portocale, kiwi, grapefruit, ananas, caise, fructe de pădure, vișine, piersici. Aproape toate conțin caju, nucă, pastă curmale, ulei cocos, miere, fulgi ovăz, psyllium, seminţe de chia, vanilie și ingredientele specifice fiecărei rețete în parte.
Comandă prăjiturile raw vegan Lili’s Raw Cakes de pe site-ul www.yogax.ro

Lasă un comentariu