Cosmeticele Sanosan au grijă de bebeluş

Ingredientele chimice conținute de produsele cosmetice sunt absorbite de piele și nu de puține ori se întâmplă să avem reacții alergice la unele dintre acestea – parfumuri artificiale, parabeni, toxine, coloranți artificiali, fără să știm cauza. Lucrurile sunt mai complicate atunci când este vorba de bebeluși la care este mai crescut riscul de alergii, iritații sau afecțiuni respiratorii.
Cremele, loțiunile și produsele de îngrijire și curățare de la Sanosan sunt create cu grijă pentru pielea bebelușilor, cu formule delicate și substanțe active special selectate pentru a răspunde nevoilor pielii delicate a acestora. Produsele Sanosan NU CONȚIN substanțe toxice, parabeni sau coloranți.
Sanosan kids cremă îngrijire, 50 ml
Uleiul de măsline, pantenolul și alantoina îngrijesc delicat pielea sensibilă a copiilor. Ușor de aplicat, se absoarbe rapid în piele, adecvată pentru utilizare zilnică. Fără parabeni. Fără uleiuri parafinice.
Sanosan kids spray pieptănare ușoară fete, 125 ml
Spray pentru pieptănare ușoară, NATURAL KIDS
Formula de calitate cu extract de măsline și provitamina B5 ajută la descurcarea părului și face pieptănarea mai ușoară, fără complicații sau rupturi.
Sprayul netezește părul și îi conferă o strălucire naturală.
Aplicare facilă prin pulverizare.
Testat dermatologic.
Fără parabeni.
Sanosan kids spumă spălare fețe, 250 ml
Spumă pentru corp și față curățare ușoară a corpului, mâinilor și feței.
Componentele active de spălare deosebit de blânde acționează asupra pielii hidratând și împiedicând uscarea.
Ușor de aplicat, clătiți cu apă.
Nu conține Parabeni.
Sanosan kids duș șampon 2 în 1 sensitive băieți și fete, 250 ml
Șampon și gel de dus pentru băieți și fete, NATURAL KIDS

  • Ingrediente active suplimentare curăță cu blândețe pielea sensibilă a copiilor,
    pH neutru,
  • Extractul de măsline și alantoina hidratează pielea și îi împiedică uscarea,
  • Fără parabeni,
  • Fără parfum,
    Ideal pentru pielea sensibilă și predispusă la alergii.

Sanosan lapte protecție SPF 50+, 200 ml
Extrem de prietenos cu pielea bebelușilor, laptele pentru protecție solară cu factor de protecție SPF 50 de la Sanosan protejează pielea delicată a micuților împotriva arsurilor solare, prevenind în acest fel deteriorarea pielii pe termen lung. Substanțe de îngrijire de o calitatea foarte înaltă cum ar fi Aloe Vera, vitamina E și inegalabilul Panthenol hidratează optim pielea micuților.
Atribute:
– protecție imediată chiar după aplicarea loțiunii pe piele
Sanosan kids dus șampon banane, 200 ml
Combinația blândă de substanțe curăță și îngrijeste pielea sensibil-delicată a copiilor. Părul fin nu se mai încurcă, devine ușor de pieptănat, strălucitor și mătăsos. Ca măsură de siguranță, produsul conține o substanță amăruie ce va împiedica îngurgitarea de către copil a conținutului.
Testat dermatologic.
Sanosan kids dus șampon zmeură, 200 ml
Combinația blândă de substanțe curăță și îngrijește pielea sensibil-delicată a copiilor. Părul fin nu se mai încurcă, devine ușor de pieptănat, strălucitor și mătăsos. Ca măsură de siguranță, produsul conține o substanță amăruie ce va împiedica îngurgitarea de către copil a conținutului.
Testat dermatologic.
Sanosan loțiune de îngrijire Noapte Bună, 200 ml
Loțiune pentru noapte cu ulei de măsline și proteine din lapte. Protejează pielea împotriva uscării și ajută la vindecarea iritațiilor minore. Aroma de lavandă ajută la liniștirea bebelușului.
Sanosan baby șervețele spălare, 15 pcs
Sanosan șervețele spălare – Îngrijire practică pe drum. Șervețelele de hidratare au o finețe deosebită și sunt rezistente la rupturi. Combinația blândă de substanțe active din loțiune compusă din lapte și extract din frunze de măslin adaugă umiditate pentru a netezi pielea bebelușului. Șervețelele de spălare curăță cu blândețe și complet pe drum sau acasă. Formula naturală nu conține ulei de parafină, coloranți, siliconi sau parabeni. Compatibilitatea cu pielea a fost confirmată clinic. Recomandat de moașe.
Sanosan baby șampon îmbăiere cu disperser, 400 ml
Sanosan șampon și spumant – Pielea delicată necesită curățare blândă. Îmbogățită cu extract organic de măsline și proteine din lapte, această formulă de îngrijire blândă curăță cu grijă pielea bebelușului și a scalpului, părului un luciu mătăsos și sprijină funcția de protecție naturală a pielii. Formula naturală nu conține ulei de parafină, coloranți, siliconi sau parabeni. Compatibilitatea cu pielea a fost confirmată clinic. Recomandat de moașe.
Cum se utilizează:
În funcție de mărimea căzii, se adaugă 2-4 pompe de șampon spumant în apa căzii încălzite la 36 de grade C și se spală ușor copilul.
Util: Pentru un sentiment de bunăstare perfectă, baia bebelușului ar trebui să dureze 3 până la 10 minute.

Lasă un comentariu