Descoperirea românului care ajută milioane de oameni! Căderea părului poate fi stopată de la prima utilizare! Mărturii.

Din păcate tot mai multe persoane se confruntă cu situatia în care părul cade din ce în ce mai mult și au impresia că nu pot face nimic. Există unele soluții naturale și care se pot dovedi salvatoare, dar fiindcă poti fi cauze variate, e bine să fie îndepărtată și cauza – care poate fi hormonală, de alimentatie, dezechilibru al glandelor sebacee și altele.

Există plante care pot stimula cresterea părului. Uleiul de ricin si de măsline precum și kerosenul erau folosite din vechi tipuri pentru a ajuta creșterea firului de păr.

Crema originală împotriva căderii părului de la VivaNatura are efect de la prima utilizare și conține aceste remedii și multe altele, fiind o cremă originală a Laboratoarelor VivaNatura și are soluții si pentru a folosi o fractie din petrol eficientă și nepericuloasă.

În mod uimitor are efect de la prima utilizare dar, în plus, părul capătă o strălucire aparte, devine mai rezistent iar pielea capului este mai sănătoasă.

Laboratoarele Genna_VivaNatura și creatorul cremei, ing. Leonard Radutz ne returnează banii dacă vom considera că efectul nu este excepțional.

Crema originală împotriva căderii părului de la VivaNatura este eficientă de la prima utilizare. Se poate cumpara telefonic sau online de AICI sau din magazinele naturiste, Bebetei și unele farmacii.

Este o mască de păr a cărei acţiune se bazează pe extracte deosebite din plante, ulei de măsline şi o fracţie specială obţinută din petrol. Tehnologia VivaNatura comporta anumite aspecte inovatoare, care permit realizarea acestui produs special.

Se consideră a fi o mască de păr deoarece produsul nu trebuie neapărat să intre în piele în întregime. El va fi lăsat să acționeze o perioadă asupra pielii capului și a firului de păr, după care va fi îndepărtat, iar părul spălat cu produse potrivite tipului dumneavoastră de păr.

Acţiunea acestei creme este atât asupra firului de păr cât și, mai ales, asupra rădăcinii.

La nivel european nu este permisă folosirea în cosmetică a anumitor fracții petroliere, dar în urma cercetărilor ing. Leonard Radutz a rezultat o fracție specială eficientă, care corespunde și legislației în vigoare.

În Romania valoarea terapeutică a petrolului (kerosenului) asupra părului a fost cunoscută din timpuri străvechi, iar acum asistăm la o reluare a înțelepciunii populare străvechi pe baze noi, moderne.
Crema este eficientă în direcţia regenerării rădăcinii şi stopării căderii părului, aspect care este deseori evident chiar de la prima utilizare.
Firul de păr devine mai gros, rezistent şi sănătos.

Crema originală împotriva căderii părului de la VivaNatura este eficientă de la prima utilizare. Se poate cumpara telefonic sau online de AICI sau din magazinele naturiste, Bebetei și unele farmacii.

………………………………………………….

Cum se folosește această cremă?

Aplicarea se face înainte de spãlare, în primul rând la rădăcina firelor dar şi pe firele de pãr. Se maseazã energic pielea capului cu crema originală VivaNatura împotriva cãderii pãrului.

Se menţine de la 10 pânã la maxim 45 minute, apoi se spalã cu şampon şi se aplicã (dacă se doreşte) balsam de pãr.
Este adevărat că în urma folosirii acestei creme părul va avea pentru scurtă vreme uşor miros specific de petrol, dar eficienţa dovedită a produsului merită acest neajuns.
Pentru a atenua mirosul (deşi majoritatea utilizatorilor raportează o situaţie acceptabilă), se poate folosi un balsam de păr, o apă de păr sau chiar un parfum.
În unele cazuri poate atenua culoarea părului vopsit.

NU este necesară aplicarea ulterioară de ulei de măsline sau ulei de ricin, deoarece crema de păr VivaNatura le conține pe amândouă în cantități suficiente.

În plus, crema îndeplinește și funcțiile unei măști de păr, conținând multe din remediile naturale cunoscute ca eficiente.

Conţine 97 % substanţe naturale, dacă vom considera petrolul ca fiind substanţă naturală.

Leonard Radut formula.
………………………………………………

Crema originală împotriva căderii părului de la VivaNatura este eficientă de la prima utilizare. Se poate cumpara telefonic sau online de AICI sau din magazinele naturiste, Bebetei și unele farmacii.

Plantele folosite în această cremă au fost alese cu grijă, pentru ca efectele lor să se completeze şi să se potenţeze reciproc, rezultând o formulă unică de îngrijire a părului, revoluţionară şi eficientă.

Astfel, acţiunea blândă a mesteacănului (Betula pendula) asupra mătreţii, a părului gras, a pruritului, a pielii sensibile se împleteşte cu cea a brusturelui (Arctium lapa) – indicat contra căderii părului, ce curăţă şi dezinfectează pielea capului, regenerând-o, în timp ce podbalul (Tusilago farfara) ajută la stimularea circulaţiei pielii la acest nivel, acţionând curativ şi astringent, mai ales asupra pielii sensibile şi iritate , cu tendinţe de inflamare, grasă şi cu mătreaţă. Datorită conţinutului său de sulf, podbalul este considerat una din cele mai bune plante medicinale împotriva secreţiei glandelor sebacee, iar urzica (Urtica dioica)- degresează şi revitalizează părul, elimină secreţiile excesive ale glandelor sebacee, fiind totodată şi un bun dezinfectant, redându-i părului supleţe şi strălucire, pe când rădăcina de iarbă mare (Inula helenium)- se foloseşte contra mâncărimii părului.

Acestor efecte li se adaugă cele ale uleiului de măsline (Olea europaea) , care hrăneşte părul şi netezeşte vârfurile aspre ale firului de păr şi ale uleiului de jojoba (Simmondia chinensis), cu un pH echilibrat, care ajută în special părul uscat şi deteriorat, nepermiţând unor bacterii ale scalpului să se dezvolte aici, dar controlând şi secreţia de sebum capilar .

Am lăsat la urmă efectele petrolului , nu atât pentru persoanele care au probleme în suportarea mirosului său specific, cât mai ales pentru că efectul său este unul complex, exploatat din antichitate dar folosit , din păcate, mai mult de bunicile noastre decât de către populaţia tânără , atât femei, cât şi bărbaţi.

Crema originală împotriva căderii părului de la VivaNatura este eficientă de la prima utilizare. Se poate cumpara telefonic sau online de AICI sau din magazinele naturiste, Bebetei și unele farmacii.

COMENTARII DE PE FORUMURI

Crema pentru par Viva Natura
postat de: naturalis la data: 2007-12-26 20:37
Am inceput sa folosesc crema pentru par Viva Natura, cu petrol (impotriva caderii parului). Nu sunt sigura ca o aplic cum trebuie, scrie pe ea ca trebuie aplicata si pe pielea capului si pe firul de par…
Eu insa am parul lung pana la jumatatea spatelui…trebuie oare aplicata pe toata lungimea firului de par? Adica asa de mult, ca o vopsea de par, sa acopar parul complet cu ea oare? Nu imi dau seama cat de mult trebuie sa aplic o data, daca ar fi sa acopar tot parul cu ea probabil as folosi cel putin jumatate de tub o data.
Mi-ar fi de mare folos niste sfaturi de la evele care au folosit-o….si poate ne scrieti si daca a fost cat de cat eficienta, eu am auzit numai de bine despre ea, pana acum.
Multumesc si Sarbatori Fericite tuturor evelor! (si adamilor )

raspunde

editeaza

postat de: model_wannabe la data: 2007-12-26 21:46
e supeeer eficienta. si eu am parul lung si ma dau cu ea pe scalp. apoi pieptan parul cu capul in jos, si imi pun masca mea din ulei de masline, ulei de ricin, miere, galbenush ce mai gasesc. nu e nicio pb daca nu aplici crema dla viva natura si pe lungimea parului.

in principal. la niv scalpului actioneaza ea. si eu o folosesc de ceva timp. e ft buna, creste parul mai repede si imi da un super luciu

pupici

raspunde

editeaza

postat de: idrys la data: 2007-12-27 08:40
Da, si eu faceam la fel; imi aplicam masca pe scalp (faceam carari si o aplicam ca pe o vopsea) apoi, pe lungimea parului imi aplicam fie ulei de masline caldut fie masca, imi prindeam parul, acopeream cu o folie si stateam asa cat mai mult (e mentionat ca se sta 10-45min, dar daca nu ai probleme cu pielea capului, daca nu se irita sau nu apar mancarimi, poti sta cu ea mai mult).

Si mie mi-a placut f mult masca de la Viva Natura, este f buna

raspunde

editeaza

Crema împotriva căderii părului de la VivaNatura este eficientă de la prima utilizare. Se poate cumpara telefonic sau online de AICI sau din magazinele naturiste, Bebetei și unele farmacii.

postat de: naturalis la data: 2007-12-27 14:07
Multumesc mult pentru explicatii!
Mai am o intrebare…masca pentru par (cu ulei de masline sau ce mai folositi voi) o aplicati in acelasi timp cu crema Viva Natura? Dupa ce aplicati Viva Natura pe scalp, tot atunci aplicati si masca facuta in casa?
Si eu sunt multumita de cum imi face parul, desi eu nu am folosit inca o masca in acelasi timp,mi-a facut parul moale si lucios, usor de pieptanat, cu aspect sanatos. De cazut imi cade inca , dar nu am folosit-o decat de 2 ori abia….Iau si capsule Beauty Hair in acelasi timp…sper sa am rezultate!!

raspunde

editeaza

postat de: idrys la data: 2007-12-27 15:36
Eu imi aplicam masca de la Viva Natura pe scalp si apoi imi aplicam pe lungimea parului si uleiul de masline/masca (deci la aceeasi „sedinta” ca sa scap de o grija ).

Mai faceam uneori si altfel: puneam intr-un castronel putina masca de la Viva Natura, un galbenus de ou, ulei de masline si uneori si fiole de vitamine (folositi B-urile, la vit A aveti grija pt ca in caz de supradozaj poate determina caderea parului) si faceam un fel de maioneza pe care o aplicam pe par. Dar mai bine e sa aplicati Viva Natura direct pe scalp si doar pe restul parului ulei/masca/balsam, ca sa fie mai concentrata acolo unde este nevoie, la nivelul scalpului.

raspunde

editeaza

postat de: naturalis la data: 2007-12-27 16:50
OK, acu’ am priceput ….mersi mult de sfaturi, data viitoare imi prepar si o masca „de casa” .

raspunde

editeaza

postat de: lissa2 la data: 2007-12-28 03:02
Si eu am si tot asa folosesc.

……………………………………………………………………

AngelaLily a răspuns:
O am eu, sunt ffff multumita de ea, mi-a stimulat cresterea parului.Acum am un par mai stralucitor,mai lung si mai sanatos.Incearc-o, mie mi-a facut bine.

………………………………………………………………………

gabriela_b86 20.09.2007 09:25
produse impotriva caderea parului

Buna. Si eu ma confrunt cu aceeasi problema (caderea parului)..dar saptamana trecuta o prietena de familie mi-a sugerat sa incerc un produs natural, se numeste „Crema de par cu extracte naturale si petrol” de la Viva Natura. Costa doar 12 lei (120 mii). Si este chiar bun. Se gaseste la magazinele cu produse naturale..apicola. L-am folosit de 2 ori doar..si parul nu mai cade, cum cadea la inceput..si pare mult mai sanatos. Ti-l recomand cu mare incredere. Atat eu cat si mama mea il folosim. Contine petrol si diverse uleiuri : de palmier, de jojoba, tea tree, coriandru, brusture, iarba mare. Toate sunt plante si nu fac nici un rau parului ! ? Succes!

daca mai stii ceva retete te rog mai posteaza
karina2010
11-06-2007, 08:41
Voi reveni cu retete pt. par, dar acum vreau sa vorbesc despre un produs pe care l-am descoperit de curand!

Am avut probleme intr-o perioada cu o cadere a parului! Si am gasit intr-un plafar crema impotriva caderii parului de la Viva Natura! Am scapat de caderea parului, acesta s-a regenerat frumos si creste mai repede. Aceasta crema contine petrol si extracte naturale, are miros de petrol, dar nu este deranjant si oricm acesta iese cand speli parul! Si imi place ca hraneste parul ca si o masca! Dupa ce folosesc crema nu mai am nevoie de balsam sau masca!
Crema Viva Natura a costat 11 Ron, se gaseste la plafar.

Pupici!
karina2010
11-06-2007, 08:42
Uitasem, am par mixt: cu tendinta de ingrasare la radacina si uscat la varfuri!
Iti doresc o seara placuta, Petall!
petall
12-06-2007, 04:09
nu am gasit crema aceea de care vorbeai la plafar, am sa mai caut poate gasesc la farmacii; nici solutie cu petrol nu mai prepara cei de la farmec, au inlocuit petrolul cu ichtiol, nu stii cumva daca este bun.. ❓ ❓ ❓
si eu am un par ciudat fragil subtire degradat, cu tendinte de ingrasare dezastru ?
tu ce sampon folosesti, sunt in faza de schimbari profunde ?
karina2010

12-06-2007, 08:47
Crema Viva Natura am gasit-o la un plafar din Piata Obor, unde este o curte cu oua (suna ciudat dar acesta este un reper)!

Solutia de la Farmec, cea cu ichtiol, nu mi se pare buna deloc, am cumparat-o si eu in perioada cand s-a retras lotiunea regeneranta cu petrol Gerovital H3, car era excelenta!

In prezent folosesc, de la Wella System Professional, samponul Energy (anticadere, desi nu-mi mai cade parul), balsam leave-in Enrich si masca Enrich tot de la ei.

Spui ca esti in perioada de schimbari majore: cat de lung ai parul? M-am gandit la asta prima data cand ai spus de schimbare! Sper ca nu vrei sa reduci drastic si lungimea parului! Taie din el putin si foloseste un tratament bun!

Si eu am parul subtire dar nu-l mai vopsesc de un an de zile si sunt foarte mandra de culoarea mea naturala!

O seara buna iti doresc!
petall
12-06-2007, 09:40
Crema Viva Natura am gasit-o la un plafar din Piata Obor, unde este o curte cu oua (suna ciudat dar acesta este un reper)!

mda ar fi bun dar eu nu sunt in Bucuresti ❗ ❗

cat despre schimbari majore, da am parul lung dar ma refeream sa arunc tot si sa incerc produse noi in speranta unor rezultate mai bune
nu mi-am vopsit parul niciodata si nici nu am de gand ? eventual as dori sa-i inchid putin culoarea, ma gandeam la vreo infuzie de plante cum ar fi frunzele de nuc….

te-am intrebat de sampon pentru ca eu foloseam Head & Shoulders am avut probleme cu matreata si imi era bun; m-am plictisit si as vrea altceva…ceva si pentru volum ?

Merci de sfaturi, o seara frumoasa iti doresc si eu! ?

Crema impotriva caderii parului VIVA NATURA

Pretul este de 14 lei si o gasiti la plafar. Am luat-o in baza multitudinii de pareri pozitive de pe bolero.ro si naturaplant.ro. Inconvenientele constatate de mine,care insa nu ma descurajeaza,ar fi mirosul destul de greu preponderent de petrol, si faptul ca trebuie mentinuta intre 10 si 45 min fiind evident ca pentru efect maxim o aplici pe durata maxima recomandata.Nu e tocmai placut sa stai 45 de min cu mirosul puternic in par dar cred ca oricum e mai suportabil si practic decat sa iti pui „maioneza” sau gaz curat. Textura e destul de groasa deci nici o sansa sa curga si sa produci dezastre prin casa. Pentru o aplicare ca le carte se face un masaj energic pe pielea capului,intinzand-o apoi pe lungimi. Eu am respectat mai mult prima parte preferand sa ingrijesc lungimea cu masca post-spalare,din 2 motive.Primul ar fi ca avand parul destul de lung sa o aplic peste tot in cantitate suficienta insemna sa consum un tub la maxim 3 spalari, iar al doilea ca am nevoie de ceva pentru descurcare si viva natura nu e destinata acestui aspect mai ales ca e urmata de samponare. In ce ma priveste, samponarea trebuie sa se faca atent si de doua ori,pentru ca masca e onctuoasa si daca nu e bine clatita te trezesti dupa 2 zile cu par turtit si ingrasat rapid. Face ce promite, parul arata sanatos, lucios si nu cade.Nu o aplic de fiecare data pentru ca trebuie sa fiu foarte atenta la indepartare, ca atunci cand stai cu ulei de masline, si cateodata chiar nu am chef sa intind ritualul spalarii parului pe o ora,si asa dureaza destul pana se usuca fiindca sunt total contra feonului. Am sa continui sa o folosesc periodic.
Publicat de Ramona J. la 15:53

Crema originală împotriva căderii părului de la VivaNatura este eficientă de la prima utilizare. Se poate cumpara telefonic sau online de AICI sau din magazinele naturiste, Bebetei și unele farmacii.
4 comentarii:

Zuzele spunea…

:))) foarte tare! eu ti-o recomandam mai devreme si vad ca deja ai scris despre ea!
26 noiembrie 2009, 00:29
Ramona J. spunea…

o folosesc cam de 1 an,multam oricum ?
traiasca forumurile ca in felul asta am scutit multe situatii cd am aruncat banii pe ferestra de dragul reclamelor
26 noiembrie 2009, 11:12
micky m. spunea…

te-a ajutat cu ceva? k pe mine nu m-a ajutat. Imi cade parul de cred k o sa chelesc. :((
27 ianuarie 2010, 19:15
Ramona J. spunea…

da,m-a ajutat si continui sa o folosesc.Acum nici un tratament pentru par sau fata nu poate face minuni daca motivele sunt stresul,emotiile,probleme ale sistemului nervos, digestiv, circulator…ci doar daca probelemele sunt cauzate de carente/excese ori igiena.
27 ianuarie 2010, 20:20

, Vineri, 04.04.08 19:11
mie imi cade parul de ani buni. de la un par lung si bogat l-am scurtat la mediu si nu chiar asa de bigat dar nu ma plang.
trecem peste faza „am incercat toate pridusele” si ma opresc la unul singur: crema pentru par de la Viva natura cu extracte naturale si petrol. efectul e pe bune si chiar de la a 2-a utilizare.
incercati si mai vorbim.
bafta

bianca_s

, Duminica, 03.02.08 19:57
ar mai fii un secret..tot profi ? samponul se aplica mereu la radacina si se lasa sa curga pe varfuri , iar balsamul se aplica numai si numai pe varfuri…asa veti reusi sa nu mai aveti un par „gras” dupa o zi de la spalare ?

Eu am observat ca in momentul in care aplic balsamul de par imi cade mult mai mult decat la cele 2 samponari. Asa ca acuma folosesc mai mult masca de par in locul balsamului, si culeg cateva fire din sita cazii.
Am mai observat ca de cand ma spal cu Joico, imi cade mai putin. Fiecare are un sampon cu care se impaca mai bine, nici L’Orealul nu mi-a priit mai bine decat Joico.
Apoi, tin minte ca era o crema pt caderea parului la plafar, destul de ieftina. Se numeste Crema impotriva caderii parului, de la Viva Natura.
Asa arata par-75ml-viva-natura~p-6506959.h tml
Este si la gramaj de 200ml, in caz ca te impaci bine cu ea. Eu am avut efecte f bune. Aplicam la radacina, iar pe lungime si varfuri aplicam masca din galbenus, ulei de ricin, ulei de masline si miere.
Toate astea in cazul in care ai fost la medic si e totul in regula.

poate ai dreptate cu caderea parului la schimbarea anotimpuriilor dar stiam ca doar la animale se intampla asta …noua la oameni ne pica mai ales din cauza stresului si a excesului de sampoane ce le folosim impreuna cu diferiti solventi si coloranti ce folosim pe par sa aratam ca in reviste de moda …
kattuka
Avatarul lui kattuka
51 mesaje
Membru din: 25/06/2008
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 18:12 Raporteaza abuz de limbaj
Citeaza Raspunde

De la: powere_of_love9, la data 2008-01-29 12:43:35da draga mea …..de curind am facut un tratament
o crema pe baza de petrol are si alte uleiuri in ea
o cumperi de la plafar…….
miroase tare a petrol …
dar in schimb e deosebit de buna …
la mine sia facut efectul la a 4 spalere….imi cadea f tare parul si cind il spalam si cind ma pieptanam
acum sia revenit ..si mia dat si stralucire parului
iti recomand tratamentul acum iarna..poti sa fol un sprei de par dupa, ca sa nu miroase…

si cum se cheama renumitul sampon ce l-ai folosit??
nevasta K.A.T
kattuka
Avatarul lui kattuka
51 mesaje
Membru din: 25/06/2008
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 18:18 Raporteaza abuz de limbaj
Citeaza Raspunde

De la: andre_ea21, la data 2008-10-27 10:41:28Buna! In functie de lungimea parului ( al meu e mediu) pun urmatoarele: 1 sticlutza ulei de ricin de la farmacie, vitamina A uleioasa 1/2 sticlutza, ulei de masline o lingura, un galbenush de ou (crud)si daca gasesti si vitamina E e foarte bine. Aceasta masca o fac 1 data pe saptamana, astfel: se spala parul, se sterge cu un prosop, dar sa ramana umed si se da la radacina parului cu aceasta compozitie, daca iti ramane compozitie poti sa dai si pe lungimea parului, dar importamt este la radacina. Acoperi parul cu o casca de dus, peste care pui un prosop si stai asa cat poti de mult (minim 3 ore,maxim de seara pana dimineatza) dupa aceea se spala parul foarte bine pentru ca masca asta e foarte grasa.Rezultate vizibile o sa vezi in 2-3 luni, dar ar trebui dupa 2-3 saptamani de utilizare sa vezi semne bune, dar sa o faci o data la o saptamana.

ai dreptate dragutza…si eu folosesc aceasta masca de cam 2 luni de zile si mi-a crescut parul f mult dar..mentionez ca masca aceasta e buna mai mult pt crestere datorita uleiului de ricin iar impotriva caderii e acea masca cu zeama de ustroi +zeama de ceapa,e spectaculos de buna o recomand tuturor fetelor care au aceasta problema. v-am pupat si sa aveti un par cat mai frumos. Bafta!
nevasta K.A.T
powere_of_love9
Avatarul lui powere_of_love9
90 mesaje
Membru din: 24/01/2008

Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 18:30 Raporteaza abuz de limbaj
Citeaza Raspunde

mai fetelor vedeti voi ce inseamna lipsa de gindire? nici in gluma nu e bine de vb asa……..sa folosesti gaz din belsuc nu exista e absurd ce zici acolo .., nu zic ca nu tia pus bunica sau mama dar se amasteca cu apa , ca altfel iti arde pielea capului .GAZUL va ramine mereu cel mai bun ptr caderea parului si luciul lui ……..cum am specificat la inceputul subiectului pe aceasta tema, a aparut la PLAFAR O CREMA PE BAZA DE PETROL CU F MULTE ULEIURI DIN PLANTE,, este echivalentul gazului numai ca are si uleiurile care ajuta f mult , credetima ca am folosito si de la a 4 spalare, caderea parului a incetat , deci a dat rezultate rapide sincer va spun.

Crema originală împotriva căderii părului de la VivaNatura este eficientă de la prima utilizare. Se poate cumpara telefonic sau online de AICI sau din magazinele naturiste, Bebetei și unele farmacii.
just_andreea
Avatarul lui just_andreea
17 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 19:02 Raporteaza abuz de limbaj
Citeaza Raspunde

impotriva caderii parului si ca sa aveti un par sanatos folositi masca de par alcatuita din ulei de masline,miere de albine si galbenus de ou.sanatate curata si garantie asigurata
christine12
Avatarul lui christine12
11 mesaje
Membru din: 22/05/2008
Oras: Resita

Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 07:29 Raporteaza abuz de limbaj
Citeaza Raspunde

Pentru ca imi amintesc sa fac o masca pentru par cand sunt cu capul sub dus folosesc samponul KLORANE de la Sensi Blue(eu acolo l-am gasit).Dupa a 4 a spalare caderea parului a fost stopata.
Fiind la primul flacon de sampon am de gand sa-l folosesc in continuare.
Nonaflowermay
Avatarul lui Nonaflowermay
8 mesaje
Membru din: 14/05/2008
Oras: Iasi

Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 21:23 Raporteaza abuz de limbaj
Citeaza Raspunde

Crema de par cu extracte naturale si petrol de la Vivanatura eficientă de la prima utilizare.

Lasă un comentariu