Cum funcționează legea rezonanței

Fiecare dintre gândurile noastre produce un proces de rezonanță. Dacă până acum dorințele nu ni s-au împlinit dorințele ori s-au petrecut lucruri pe care nu ni le-am dorit, dacă suntem nefericiți sau am suferit înfrângeri, cauza acestor lucruri se află în Legea rezonanței oculte.
Fiecare dintre noi poate obține ceea ce își dorește. Fiecare gând este o energie pe care o lansăm în univers, nu doar în direcția dorită, ci în toate direcțiile. Energia emisă de gândurile noastre își caută apoi în drumul ei o altă energie cu care să vibreze la unison. Ființele din jurul nostru, obiectele sau evenimentele nu se pot sustrage câmpului nostru energetic din cauza proceselor de rezonanță.
Vibrația gândurilor
Care este avantajul ca și alte energii să vibreze la unison cu energiile emise de noi? Aceasta este premisa celei de-a doua lege a rezonanței oculte: ceea ce se aseamănă se adună. Orice gând, pozitiv sau negativ, declanșează un proces de rezonanță ocultă și tot ceea ce va vibra la unison cu energia gândurilor noastre, va fi atras ca de un magnet în viața noastră. De aceea este important să conștientizăm care sunt procesele de rezonanță ocultă pe care le declanșează gândurile noastre. Gândurile secrete, felul în care îi judecăm pe alții formează un fel de intenție, astfel emitem mereu informații către exterior. Știința a demonstrat că emitem și recepționăm continuu informații sub formă de particule de lumină.
Prin gândurile noastre emitem energie către exterior. Energia dorinței, o energie care tinde să se materializeze. Ce ar trebui, de fapt, să gândim și, mai ales, ce ar trebui să gândim despre noi înșine?
Cel mai puternic emițător electromagnetic
Tot ceea ce gândim s-ar putea produce, dar nu e întotdeauna așa, chiar dacă ne dorim acest lucru. Motivul este că la îndeplinirea dorințelor noastre mai contribuie și altceva în afară de gândurile noastre. Inima noastră produce cel mai intens câmp de energie, deși până acum s-a crezut că doar gândurile noastre emit energie în exterior. Trupul însă dispune de un emițător mai puternic. Una dintre cele mai importante descoperiri ale secolului nostru este aceea că inima omenească are un rol ai important decât acela de a pompa sânge în corp. Institutul de Cardiologie din California a realizat un studiu aprofundat al inimii în urma căruia noi știm că inima noastră este înzestrată cu inteligență, iar influențele ei sunt foarte profunde pentru noi. Măsurătorile au arătat că inima generează un câmp electric care se extinde cu mult în afara corpului nostru, de forma unui inel lat și o rază de 2-3 metri în jurul inimii.
Până acum oamenii de știință au crezut că cel mai puternic emițător energetic din corpul nostru este creierul cu impulsurile sale electromagnetice. Câmpul inimii se dovedește însă a fi mult mai mare decât cel generat de creier și mult mai extins în afara corpului. Se consideră că acest câmp generat de inimă are influență la mulți kilometri distanță de corpul nostru. Inima noastră pare capabilă să genereze câmpuri electromagnetice care interacționează cu materia din care e făcută lumea noastră, cu energia electromagnetică a atomilor. Institutul de Cardiologie a mai descoperit că inima interacționează atât cu trupul, cât și cu mediul exterior, prin câmpurile electromagnetice pe care le generează.
Cum comunică inima?
În primul rând prin emoții. Atunci când simțim o emoție, ea este transpusă în energii electrice și magnetice corespunzătoare care interacționează cu celulele corpului nostru. Și cu atomii lumii înconjurătoare pentru a produce acele efecte formidabile despre care vorbesc tradițiile spirituale, care știu să orienteze atenția aspirantului către inimă. Orientându-ne spre rațiune, creăm o societate mentală bazată doar pe logică.
O altă cauză importantă a generării câmpurilor electromagnetice o constituie convingerile noastre și în jurul cărora ne modelăm viețile. Astfel, nu numai emoțiile sunt generate în exterior, ci și lucrurile în care credem cu tărie.
Inima este o interfață care transformă emoțiile și convingerile noastre în energii electromagnetice. Prin sentimentele noastre, prin iubire, prin iertare și compasiune, dar și prin ură, mânie sau supărare, putem produce modificări atât în trupul nostru, cât și la mulți kilometri în afara noastră. Întregul nostru sistem celular și procesele care au loc în trup produc câmpuri electromagnetice ce se propagă în spațiu. Conform legilor fizicii ele nu se termină niciodată. Undele electrice produse de inimă sunt de o sută de ori mai puternice, iar undele magnetice sunt de cinci mii de ori decât undele generate de creier. Așa se explică de ce vindecarea se obține mai repede printr-o susținere afectivă decât printr-un proces de gândire. Emitem mai multă energie prin intermediul inimii decât prin intermediul creierului. De aceea, unele dorințe se împlinesc repede, iar altele nu se concretizează deloc, deoarece ne gândim prea puțin intens la ele.
Care sunt adevăratele tale convingeri
Poate fi înspăimântător să realizezi câtă putere deții și câte poți realiza doar gândind intens atât despre tine însuți sau despre lumea înconjurătoare. Doar cea ce credem cu tărie din profunzimea inimii se poate produce în această lume. Pentru ca dorințele noastre benefice să se îndeplinească trebuie să fim mereu convinși că ele se vor realiza și să coborâm aceste dorințe de la nivel mental la nivelul inimii, să trăim permanent o stare de fericire. Când te simți împlinit sufletește, energiile respective curg din inimă și se răspândesc în tot trupul, fiind proiectate și în spațiul din jurul tău și influențând oamenii din jur. De aceea, când îți dorești ceva cu tărie și vrei să se îndeplinească, întreabă-te, mai întâi, care sunt adevăratele tale convigeri!

Lasă un comentariu