Meditația în starea Alfa

Principala cale de a evolua este cea a cunoașterii realizată prin tehnicile de meditație. Meditația pe frecvența undelor Alfa este principalul instrument de lucru pentru a realiza aceasta. Cunoașterea principalelor unde cerebrale: Beta (starea de veghe: 14 – 21 Hz); Alfa (starea de semisomn: 7 – 14 Hz); Teta (starea de somn: 4 – 7 Hz) și Delta (starea de somn profund: sub 4 Hz) te ajută să înveți să-ți programezi subconștientul, așa cum faci de nenumărate ori în viață fără a conștientiza (să te trezești, să te îmbraci, să conduci etc.) astfel încât să-ți poți controla viața în mod conștient pentru a adormi la o anumită oră sau pentru a te trezi la orice oră, pentru a rămâne în starea de veghe sau pentru a scăpa de o durere de cap, pentru a putea renunța la anumite vicii sau pentru a te vindeca pe tine și pe cei din jur.
Specialiștii consideră că dacă am reuși să trăim în starea mentală a unui copil, adică fără griji sau regrete, am trăi în jur de 300 de ani. Copii trăiesc în prezent, iar starea undelor Alfa este cea mai sănătoasă stare pentru corpul nostru.
Meditația în starea Alfa te ajută să te îndepărtezi de sentimentele negative care îți împovărează existența, iar gândurile care îți îmbolnăvesc mintea și corpul vor fi neutralizate pe măsură ce avansezi în practica meditației. Pe măsură ce meditezi, ajungi pe niveluri tot mai profunde ale Eului tău și simți din ce în ce mai puternic pacea sufletească interioară atât de solidă, încât nu poate fi distrusă de nimic în viață.
Meditația activă include vizualizarea și fantezia, esențiale pentru creșterea capacității de clarvăzător. Meditația activă este creativă deoarece te programează atât pe tine, cât și pe ceilalți. Poți programa chiar și evenimente! Imaginile proiectate pe ecranul tău mental sunt umbre ale unor lucruri din trecut, ale unor evenimente din viitor! Cu ajutorul meditației dinamice înveți să influențezi producerea unor evenimente, etapele ce trebuie parcurse, diferențele concrete dintre starea Alfa și starea Beta și metode rapide de intrare în starea Alfa.
Beneficiile stării Alfa

  • Relaxarea profundă
  • Accesarea creativității
  • Stare de echilibru
  • Diminuarea stresului, a anxietății și depresiei
  • Îmbunătățirea funcționării sistemului imunitar
  • Gândire pozitivă
  • Stare de conștiență

În Alfa orice este posibil
Soluțiile există întotdeauna la îndemâna noastră dacă învățăm să accesăm domeniul lor de manifestare. Viața noastră este influențată într-o mare măsură de cuvintele pe care le folosim zilnic, iar puterea imaginației poate avea un rol esențial în activități precum încercarea de a ne lăsa de fumat sau aceea de a slăbi.
Forța subconștientului poate ameliora starea de sănătate a corpului, totuși foarte puțini o folosesc, cei mai mulți privind tratamentul pe cale psihică cu scepticism. Prin exerciții de vizualizare, de întărire a aurei, de activare a chakrelor și a celui de-al șaselea simț poți să te ferești de boli și poți învăța să colaborezi cu medicul tău pentru a te vindeca mai ușor. Se spune că în Alfa orice este posibil. Obișnuința de a medita și de a intra frecvent în starea Alfa va elimina din gândire termenul imposibil.

Lasă un comentariu