8 motive pentru a consuma fructul Noni

În culturile asiatice este numit Fructul Vieţii sau Fructul Zeilor, datorită conţinutului de 18 amino-acizi indispensabili vieţii, a mineralelor esențiale și a substanțelor biologic-active a fructelor și a frunzelor. Denumirea fructului Noni semnifică viaţă lungă, fiind utilizat cu 2.000 de ani în urmă ca stabilizator al sănătăţii şi cultivat în toate teritoriile nou descoperite.
Beneficiile fructului
1. combate radicalii liberi şi îmbătrânirea
2. întărește sistemul imunitar
3. ameliorează simptomele depresiei
4. regularizează ritmurile biologice şi somnul
5. regularizează metabolismul
6. conferă mai multă energie şi o stare de bine psiho-fizică
7. atenuează simptomele alergiei
8. îmbunătăţește problemele pielii
Combate dependențele
Noni conţine minerale importante, precum potasiu, fier, magneziu, zinc, seleniu şi germaniu, care completează necesarul zilnic. Aminoacizii şi mineralele sunt completate de substanţe active care contribuie la regenerarea celulelor.
O parte din efectele benefice ale fructului Noni sunt proprietăţile antibacteriene, tratamentul insomniilor, scăderea hipertensiunii, normalizarea funcţiilor metabolismului şi fortifierea organismului. De asemenea, Noni combate multe dependenţe şi acţionează în mod sigur împotriva dependenţei de fumat, prin inhibarea dependenţei de nicotină. Cele mai importante indicaţii ale plantei sunt în tratamentul cancerului, al diabetului, artrite, depresii, alergii şi hipertensiune.
Îmbunătăţeşte sistemul imunitar
Noni îmbunătăţeşte sistemul imunitar prin substanţele sale care cresc capacitatea celulelor albe sangvine de a distruge celule canceroase. O altă constatare medicală demnă de menţionat este aceea că Noni inhibă formarea vaselor de sânge care hrănesc ţesuturile tumorale (proces numit neo-angiogeneză), având o capacitate sinergică de creştere a acţiunii citostaticelor şi a interferonului.
Sucul natural regenerează celulele corpului
Adevăratul suc de Noni trebuie să fie în concentraţie de 100%. Pe piaţă există numeroase varietăţi de suc Noni, dar unele produse au în componenţă doar extract de Noni sau pulbere şi nu sunt 100% naturale, deoarece mai conţin apă sau agenţi de îngroşare.
Sucul de Noni natural conţine o substanţă cu adevărat preţioasă: xeronina, care permite celor trei miliarde de celule care compun organismul uman să se regenereze. Fiinţa umană are nevoie de xeronină pentru ca celulele sale să-şi păstreze sănătatea, iar cantitatea de xeronină din fructele Noni este de 800 de ori mai mare decât cea prezentă în ananasul comercializat în mod obişnuit.
Administrare
Se recomandă administrarea a câte 25 ml dimineaţa şi seara, de preferat pe stomacul gol. Poate fi luat ca atare sau diluat în apă sau în sucul de fructe preferat. După deschidere se păstrează în frigider şi se consumă tot conţinutul în 20 de zile. Prezenţa depunerilor garantează caracterul natural al produsului. Înainte de folosire, flaconul de suc se agită.

Lasă un comentariu