Lithothamnium calcareum

Lithothamnium calcareum este o algă ce crește în ape curate, îmbogățite cu săruri minerale. Este o sursă vegetală ideală de calciu. Conține 34% calciu de origine vegetală, cu o capacitate de absorbție în organism de 96%. Mai conține magneziu, fosfor, sulf,  fier și microelemente( iod, seleniu, zinc, cobalt, cupru, crom), acizi grași saturați și nesaturați ca de exemplu Omega 3, aproape toate vitaminele, proteină integrală, antioxidanți mai ales din grupa carotenoidelor și beta-carotidelor. Lithothamnium este sursa optimă de calciu, necesară pentru regenerarea sistemului osos, a dinților și construcția celulelor.
Proprietăţi: adaptogenă, imunostimulentă, maxim de energie fizică și mentală, mineralizantă, vitaminizantă, proteinizantă, antianemică, echilibrantă mental, tonică, stimulează metabolismul, ajută la regenerarea celulelor pielii, elimină acneea, face pielea mătăsoasă și strălucitoare, antioxidantă.
Indicații: reumatism, osteoporoză și orice boală a sistemului osos, arsuri la stomac, cancer, anemie, cârcei datorați supraefortului fizic, acnee, iritații ale pielii, eforturi fizice și intelectuale intense, covalescență, diabet.
Mod de administrare: 1 g de 4 ori pe zi.

Lasă un comentariu