Remediul care arde grăsimile și îndepărtează celulita

Obezitatea, dieta și depozitele de grăsime depuse din cauza produselor alimentare procesate sunt motivele principale ale apariției celulitei. Genetica, sarcina și stilul de viață nesănătos sunt alte cauze ale depunerilor de celulită. Aceste depozite de grăsime dau pielii un aspect neregulat, sau textura binecunoscută de „coajă de portocală” fac ca femeile să renunțe la pantalonii și fustele scurte și să poarte articole de vestimentație mai lungi.
Dacă ai această problemă, poți prepara chiar în intimitatea casei tale o cremă la un preț accesibil pe care să o aplici pe zonele afectate:
Ingrediente:
– 50 g argilă
– 50 g cuscută
– 50 g flori de salcâm

Mod de preparare: într-un bol se amestecă florile uscate de salcâm cu frunzele uscate de cuscută și se pisează bine pentru a le fărâmița cât mai fin (sau poți folosi o râșniță electrică)
Se adăugă argila fină și se amestecă bine. Pentru a obține o pastă de consistență medie, puteți adăuga puțină apă. Astfel preparatul va putea fi aplicat mai ușor pe corp.

Utilizare: Se aplică pe corp în zonele cu depozite de grăsime. Puteți lega o folie de plastic sau chiar o bucată de pânză veche strânge pielea. Lăsați crema să acționeze timp de oră apoi curățați. Repetați această procedură de 2 ori pe zi, timp de o săptămână și veți observa rezultatele.

Lasă un comentariu