Garantii – YogaX.ro

 

Garanția calității

Fiecare produs care intra in stocul YogaX.ro este insotit de o factura si declaratie de conformitate a calitatii produselor cu legislatia sanitara, sanitar-veterinara si pentru siguranta alimentelor (Legea 150/2004; R.P.E 852/2004/CE etc) si Specificatii tehnice ale producatorului. De asemenea se asigura conformitatea cu Sistemul de Management al Calitatii si Sigurantei Alimentare.

Garanția livrării

In cazul in care datorita unor motive diverse comanda iti ajunge deteriorata se vor schimba produsele afectate sau se vor inapoia inapoi in cont suma de bani corespunzatoare fara probleme.

Garanția integrității coletelor

Fiecare colet se ambaleaza astfel incat sa reziste la conditii diverse de transport, depozitare, tranzit, etc. Avem grija ca fiecare borcan, sticla sau produse fragile sa fie ambalate riguros. In plus ne asiguram ca produsele sa fie bine asezate si fixate in colet, oferind extra protectie acolo unde este cazul.

Garanția confidențialității

Confidentialitate garantata – fiecare colet este ambalat intr-o cutie de carton prevazuta cu scotch, astfel incat continutul coletului este bine protejat si inaccesibil celorlati.

Garanția depozitării

Depozitul YogaX.ro este avizat si respecta toate normele legale de depozitare/comercializare de catre Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, avand autorizatia Nr. 6102 – V.A-BV / 08.04.2014.Suntem un magazin Certificat ECOLOGIC avand codul RO-ECO-008(furnizam astfel garantia ca produsele, procedurile de lucru si de depozitare sunt in conformitate cu reglementarile comunitare si nationale in vigoare)

Garanția fidelizării

Clientii nostri merita ce e mai bun, merita un program de fidelizare prin care vor fi recompensati cu puncte de fidelitate acordate proportional cu valoarea cumparaturilor, vor avea acces la promotii speciale, oferte exclusive si noutati.

Garanția încrederii

Site-ul nostru are certificatul SSL care garanteaza criptarea informatiilor si navigarea in siguranta, fiind astfel imposibil furtul sau modificarea informatiilor trimise de dumneavoastra. Prin acest lucru garantam o navigare placuta si fara griji.

Garanția originalității

Fiecare produs primit la YogaX.ro este insotit de factura in original. Ca atare avem un depozit de peste 4500 de produse originale pe care avem grija sa le rulam frecvent astfel incat termenele de valabilitate ale produselor sa se incadreze in standardele acceptate de clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *