Termeni si Conditii

Bine ați venit pe site-ul www.YogaX.ro, denumit în cele ce urmează ”Site” sau ”YogaX ”.

Acest site, îîmpreună cu marca înregistrată YogaX este proprietatea societății BMS Life S.R.L., denumită în cele ce urmează ”Societatea” sau "BMS Life", cu sediul în Bucuresti, Sector 5, Calea Ferentari Nr. 20, Cam. Nr. 1, Bl. 126, Sc. A, Et. 5, Ap. 19 identificat(ă) prin cod unic de înregistrare 37589950, înmatriculat(a) la Registrul Comertului sub nr. J40/7174/2017, având un capital social de 200 Lei și titulară a contului în Lei: RO27BTRLRONCRT0393750301, deschis la Banca Transilvania.

Pentru utilizarea site-ului în cele mai bune condiții, vă recomandăm citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de utilizare pe care le vom prezenta în continuare.
Folosirea site-ului, inclusiv vizitarea și vizualizarea sa, implică acceptarea tacită, fără obiecțiuni a tuturor termenilor și condițiilor de utilizare, care au valoarea unui contract valabil încheiat, motiv pentru care, în situația în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții vă rugăm să încetați accesarea sau utilizarea site-ului în orice fel.
BMS Life S.R.L își rezervă dreptul de a modifica conținutul acestor "Termeni și Condiții", precum și conținutul site-ului, putând șterge sau adăuga informații în orice moment sau suspenda orice activitate pe Site, fără vreo notificare prealabilă.
Vă recomandăm să accesați pagina ”Termeni și Condiții” la fiecare utilizare a site-ului, aici putând fi găsită cea mai recentă versiune a acestora.

1. Drepturile de autor (Copyright)

Întregul conținut al Site-ului (textele, imaginile, logo-urile, simbolurile, scripturile, programele, elementele de grafică web, e-mailurile, conținutul newsletter-urilor etc.) sunt proprietatea BMS Life S.R.L. și/sau a furnizorilor săi și sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecția dreptului de autor și a drepturilor conexe și de legile privind propietatea intelectuală și industrială, fiind interzisă reproducerea, distribuirea sau utilizarea lor în orice fel, fără acordul prealabil scris al proprietarului.
Textele, imaginile, logo-urile etc. care aparțin furnizorilor noștri sunt reproduse pe site-ul www.YogaX.life cu acordul acestora.
În situația în care apreciați că unul dintre materialele postate pe Site reprezintă o încălcare a Legii privind privind drepturile de autor și drepturile conexe, vă rugăm să ne înștiințați despre acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa comenzi.YogaX@gmail.com.

2. Prețurile produselor

Prețurile produselor din magazinul Body Mind Spirit sunt în Lei și includ TVA (19%, 9% și 5%).
Costurile de transport atunci când sunt aplicabile*, nu sunt incluse în prețurile produselor și se vor achita separat.
Societatea își rezervă dreptul de a modifica prețurile afișate, fără nicio notificare prealabilă sau preaviz.
* Pentru comenzile mai mari de 150 Lei, livrarea este GRATUITĂ în București, iar pentru restul țării comenzile peste 200 de lei beneficiază de livrare GRATUITĂ în aria de acoperire a curierului.


3. Modalități de plată

Vă punem la dispoziție urmatoarele modalități* de plată a produselor comandate, în funcție de preferințe:

          3.1  În numerar, la livrare (ramburs)
Veți achita prețul total al comenzii, înclusiv costurile de transport (atunci când sunt aplicabile) agentului de curierat rapid, la livrarea produselor.

          3.2 Online, cu cardul bancar (Visa, MasterCard)
Pentru efectuarea plăților online, cu cardul bancar, veți fi redirecționat căte site-ul securizat al procesatorului de plăți online, Societatea EuPlatesc In colaborare cu Banca Transilvania, unde vi se va solicita să completați un formular și să urmați instrucțiunile oferite în vederea efectuării plății în sistem securizat.
Societatea BMS Life nu solicită și nu stochează informații cu privire la cardurile dumneavoastră, datele acestora fiind procesate în sistem securizat, exclusiv de către procesatorul EuPlatesc, pe serverele acestuia.
Sunt acceptate la plată carduri bancare emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) și Visa, (inclusiv Electron).

Pentru mai multe detalii despre platile online, va rugam sa consultati pagina procesatorului EuPlatesc - aici.

3.3 Numerar/ POS (cu ridicare din magazinul fizic)

Daca veti opta pentru plata in numerar sau cu POS, ridicarea produselor sa va face personal din magazinul fizic.


4. Livrarea comenzilor

Livrarea produselor comandate se face prin curier  (BookCurier).

 

În momentul de față nu livrăm în afara teritoriului României.

Costuri

Pentru comenzile mai mari de 150 de Lei livrarea în București este GRATUITĂ.
Pentru comenzile cu o valoare mai mică sau egală de 150 de Lei costul livrării în București este de 7 Lei (TVA 19% inclus - in aria de acoperire a curierului).

Pentru comenzile mai mari de 200 de Lei livrarea în Provincie este GRATUITĂ.
Pentru comenzile cu o valoare mai mică sau egală de 150 de Lei costul livrării în Provincie  este de 17,5 Lei (TVA 19% inclus - in aria de acoperire a curierului).


Termene

Livrarea se va realiza într-un termen de 24-72 de ore de la confirmarea comenzii (prin e-mail sau telefon) de Luni până Vineri, între orele 9 și 17, la adresa indicată în formularul de comandă.

Comenzile lansate până la ora 14 vor fi procesate pentru livrare în aceeași zi, iar cele plasate după această oră, în următoarea zi lucrătoare.
Comenzile lansate Sâmbăta și Duminica vor fi procesate și trimise spre livrare în ziua de Luni.
În perioada sărbătorilor legale, termenele de livrare pot fi diferite, motiv pentru care vă vom comunica din timp, pe site, blog sau facebook, termenele de livrare aplicabile.


Societatea își rezervă dreptul de a nu onora anumite comenzi, dacă produsele comandate nu se mai regăsesc în oferta producătorilor și/sau importatorilor, precum și de a întârzia sau de anula livrarea produselor comandate de Client în situația în care acestea nu pot fi onorate din motive independente de voința Societății, cum ar fi, fără a se limita la cazurile de forță majoră: incendii, inundații, epidemii, greve, războaie etc, precum și a-și selecta clientela.
De asemenea, în situația în care prețul unui produs sau anumite caracteristici ale acestuia au fost introduse în mod greșit în baza noastră de date sau au fost afișate greșit, iar livrarea produsului nu a fost finalizată, Societatea își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivă și de a notifica imediat Clientul despre eroarea apărută, returnând suma plătită de acesta, dacă plata a fost făcută în avans.
În cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare a unui produs, Societatea răspunde numai în limita valorii sumei încasate de la Client pentru produsul respectiv.
Vă rugăm să ne semnalați prin e-mail sau telefonic, orice problemă legată de livrarea produselor, urmând să facem tot posibilul pentru soluționarea acesteia în cel mai scurt timp cu putință.

5.
Returul produselor / retragerea din contract

În conformitate cu dispozițiile legale în vigoare, aveți dreptul de a vă retrage din contractul de vânzare, returnând produsele cumpărate, într-un termen de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ați intrat în posesia fizică a acestora (personal sau prin intermediul altei persoane indicate de către dvs., alta decât transportatorul), fără invocarea vreunui motiv și fără penalități.

Conform dispozițiilor legale în vigoare, din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă, produsele cosmetice, produsele pentru îngrijirea personală, intimă, dentară și parfumurile nu pot fi returnate în termenul prevăzut de lege dacă au fost desigilate și testate.

Anterior returnării produselor și în vederea acesteia, vă rugăm să ne notificați această intenție, fie prin trimiterea unei cereri neechivoce în acest sens, pe e-mail la următoarea adresă: comenzi.YogaX@gmail.com,  fie prin completarea și trimiterea formularului standard de retragere, la aceeași adresă de e-mail menționată mai sus.
În cazul retragerii din contract, Societatea va returna contravaloarea produsului pentru care cumpărătorul s-a retras din contract, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de alegerea de către cumpărător a altei modalități de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de către Societate, fără întârzieri nejustificate, în cel mult 14 de zile calendaristice de la data primirii de către Societate a anunțului de retragere din contract (a intenției de returnare a produsului).
Rambursarea contravalorii produselor se va efectua folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care cumpărătorul și-a exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare, caz în care nu se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.
Cumpărătorul va suporta toate costurile direct legate de returnarea produselor.

Pentru a descărca Formularul de retragere vă rugăm să AICI apăsați link-ul din josul acestei pagini ”Descarca fisierul”

6. Modalități de comandă

Vă punem la dispoziție două modalități de lansare a unei comenzii pe site-ul Body Mind Spirit:

Online sau

Telefonic*, sunându-ne la numărul: 0741 078 817

Pentru mai multe detalii privind procedura de comandă, vă rugăm să accesați pagina dedicată modalităților de comandă, Cum comand.
Societatea își rezervă dreptul de a-și selecta clientela.

7. Garanția legala de conformitate a produselor

Toate produsele cosmetice comercializate pe site-ul Body Mind Spirit sunt noi, în ambalaje originale, provin direct de la producătorii sau distribuitorii acestora și sunt conforme cu specificațiile prezentate.
În situația în care există neconformități față de specificațiile prezentate, remedierea acestora se va realiza în maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoștință Societății lipsa de conformitate a produsului.

Pentru produsele cosmetice comercializate nu se eliberează certificate de garanție, acestea având calitatea de produse consumabile.
 
8. Politica de confidențialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. BMS Life S.R.L, cu sediul in  BUCURESTI,  CALEA FERENTARI, Nr. 20, Cam. Nr. 1, Bl. 126, Sc. A, Et. 5, Ap. 19 sect. 5, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul YogaX.life va dati consimtamantul  ca datele dvs. cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii S.C. BMS Life S.R.L si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.  Scopul colectarii datelor dvs. de catre S.C.  BMS Life S.R.L. este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-ul YogaX.life, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea SC  BMS Life SRL.

S.C. BMS Life S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere. S.C. BMS Life S.R.L va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. BMS Life S.R.L va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. 

Informatiile  cu datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra pot fi comunicate companiilor de livrare, procesatorilor de plati, serviciilor de e-mail marketing.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de  dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata  la S.C. BMS Life S.R.L.. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Societatea nu solicită și nu stochează informații cu privire la cardurile dumneavoastră. În cazul plăților online, efectuate cu cardul bancar, datele acestuia vor fi procesate exclusiv de către procesatorul de carduri bancare cu care Societatea colaborează, respectiv a Societății Netopia SRL, pe serverele acesteia.

De asemenea, prin cookie-urile folosite de website-ul nostru putem colecta următoarele tipuri de date pentru statistici interne: IP-ul dvs., tipul dispozitivul de pe care ați accesat website-ul nostru, sistemul de operare al dispozitivului de pe care ați accesat site-ul nostru.

Politica privind cookie-urile

Site-ul www.YogaX.life utilizează cookie-uri proprii și de la terți (Google, Google Adwords,Google Analytics, Facebook, Zopim) pentru a ține cont de preferințele și interesele utilizatorilor, pentru a  le furniza servicii personalizate, mai bune și o experiență de navigare mai plăcută.
Cookie-urile sunt fișiere de mici dimensiuni, care se salvează pe computer, pe terminalul mobil sau alte dispozitive de pe care este accesat de către utilizatori Site-ul și care stochează informații despre modul în care aceștia îl folosesc.
Site-ul www.YogaX.life folosește cookie-uri de performanță a site-ului, de analiză a vizitatorilor, de înregistrare, precum și pentru publicitate, prin care pot fi colectate informații despre computerul dumneavoastră, inclusiv adresa de IP utilizată, sistemul de operare și tipul browser-ului
Cookie-urile folosite de către Site sunt de două tipuri: de sesiune și persistente sau fixe.
Cookie-urile de sesiune - sunt salvate temporar în memoria calculatorului, pe durata navigării utilizatorului pe Site, până la terminarea sesiunii sau până la închiderea browser-ului web.
Cookie-urile persistente - sunt salvate pe hard-drive-ului unui computer sau a altui dispozitiv de pe care este accesat Site-ul și sunt refolosite de fiecare dată când utilizatorul revine pe Site, până când sunt șterse manual de către acesta sau până când le expiră perioada prestabilită de viață. Ele includ și cookie-urile plasate de un alt website decât cel vizitat de către utilizator în acel moment (third party cookies).
Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisă de către webserver-ul unui browser, nu provoacă daune, nu conțin viruși sau programe software și nu au acces la informațiile existente pe hard drive-ul utilizatorului.
Puteți refuza să acceptați cookie-urile prin activarea setării speciale din browser-ul de internet pe care îl folosiți. Prin refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu se va mai ține cont de preferințele și interesele voastre, deși veți putea încă primi publicitate online și este posibil ca anumite secțiuni ale site-ului să nu mai fie accesibile.

Obligațiile Societății

În temeiul dispozițiilor Legii nr. 677 din 2001, Societatea se obligă să administreze datele personale furnizate de dumneavoastră în calitate de Client sau de Utilizator al site-ului, în condiții de siguranță și numai în scopurile declarate ale acestui site și anume în vederea: prelucrării, confirmării și livrării comenzilor efectuate, emiterii documentelor fiscale (facturării) și efectuării de comunicări comerciale.
Societatea se angajează să nu transmită către terți datele furnizate de către utilizatorii sau clienții site-lui, la înregistrarea pe site sau la lansarea unei comenzi, decât în urma unei cereri explicite formulate de către aceștia.

În mod excepțional, Societatea va transmite aceste date autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități care în baza legii au dreptul de a solicita aceste date, dacă solicitarea este făcută cu respectarea dispozițiilor legale în vigoare.
De asemenea, o parte din datele dumneavoastră personale, precum numele și/sau denumirea, adresa de livrare sau nr. de telefon, vor fi comunicate unor terte persoane, precum:
societatea de curierat cu care colaborăm, în vederea livrării produselor comandate de către dumneavoastră,
- si procesatorul de plăti prin intermediul căruia se pot face plățile online pe site-ul Body Mind Spirit,  în legătură cu comenzile pentru care s-a optat pentru plata online.

In cazul in care v-ati abonat la newsletter-ul nostru, adresa dvs. de e-mail va fi comunicata societatii care furnizeaza aceste servicii de marketing.

Drepturile aspura datelor cu caracter personal furnizate Societății

În temeiul dispozițiilor Legii nr. 677 din 2001 beneficiați de mai multe drepturi cu privire la datele dumneavoastră personale, dintre care amintim: dreptul de acces și de intervenție asupra datelor dumneavoastră, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a solicita confirmarea deținerii datelor dumneavoastră în baza de date, dreptul de a vă adresa justiției, dreptul de a va opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, precum și alte drepturi prevăzute de legea amintită mai sus.
În condițiile în care ulterior înregistrării pe site-ul www.YogaX.life doriți ca Societatea să nu mai folosească datele dumneavoastră personale, aveți dreptul de a solicita ștergerea acestora din baza de date a Societății, trimițând în acest sens o cerere scrisă, datată și semnată, prin e-mail, la adresa: comenzi.YogaX@gmail.com sau prin Poștă la următoarea adresă: Constanța, Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 25, Bloc L, et. 2, Ap.7, Cod Poștal: 900162. 
Societatea se obligă să șteargă datele respective din baza de date în termen de cel mult 15 zile de la recepționarea cererii dumneavoastră.
Orice comunicare cu Societatea în legătură cu datele dumneavoastră de contact și exercitarea drepturilor conferite de lege cu privire la acestea se va realiza în aceeași modalitate ca cea folosită pentru solicitarea ștergerii datelor dumneavoastră din baza de date a Societății, așa cum a fost menționată mai sus.

9. Abonarea la newsletter


Abonarea la newsletter-urile Body Mind Spirit este gratuită și voluntară.
Newsletter-urile trimise de către Societate sau de către un colaborator al acesteia, clienților care și-au dat acordul în acest sens, prin abonare, nu sunt și nu vor fi considerate drept SPAM, Societatea netrimițând mesaje comerciale nesolicitate de tip SPAM.
Toate mesajele comerciale trimise clienților sau utilizatorilor site-ului vor fi transmise numai cu acordul și la solicitarea expresă a acestora și respectă legislația în domeniu, Legea comerțului electronic nr. 365/2002 și Hotărârea Guvernului privind comunicarea comercială nr. 308/2002.
Dezabonarea se poate face în orice moment, în mod gratuit, prin bifarea link-ului din interiorul newsletter-ului, prin apăsarea butonului de dezabonare din căsuța dedicată abonării la newsletter sau prin transmiterea în acest sens a unei cereri scrise, datate și semnate, prin e-mail, la adresa: comenzi.YogaX@gmail.com.
Societatea deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-urilor trimise abonaților și își rezervă dreptul de a restricționa accesul la newsletter și/sau de a dezabona clienții, dacă există suspiciunea că i-au fost încălcate drepturile asupra conținutului acestora sau prezentele prevederi.

10. Declinarea responsabilității

Societatea nu va fi responsabilă în nici un fel pentru prejudiciile directe, indirecte, accidentale sau nu, rezultate din folosirea Site-ului, a informațiilor conținute pe Site sau de incapacitatea de folosire a acestora și nici pentru erorile sau omisiunile în conținut, care ar putea duce la orice fel de pierderi.
Societatea nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al Site-ului este completă sau fără erori și nu este responsabilă pentru eventualele erori apărute în descrierile produselor prezentate pe Site. Descrierile produselor sunt informative, Societatea având dreptul de a le modifica în orice moment, fără vreo notificare prealabilă.
Imaginile produselor prezentate pe Site sunt cu titlu de prezentare, motiv pentru care pot exista mici diferențe față de produsele livrate, determinate de exemplu de modificările aduse de producători, ambalajelor sau caracteristicilor produselor.
Societatea nu este responsabilă pentru eventualele pagube apărute în urma folosirii produselor achiziționate sau în situația în care aceste produse nu corespund scopului pentru care au fost cumpărate.
Site-ul este găzduit de serverele unei terțe firme, motiv pentru care Societatea nu este responsabilă pentru eventualele prejudicii cauzate de nefuncționarea temporară sau funcționarea defectuoasă a Site-ului, pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului care găzduiește site-ul, pentru pierderile și/sau furturile de informații cauzate de defecțiuni sau erori ale softului cu care este realizat și găzduit site-ul www.YogaX.life.
Societatea nu este răspunzătoare pentru comentariile postate de către clienții sau utilizatorii Site-ului pe paginile produselor, ale Blog-ului sau pe pagina de Facebook a Societății și nici de modul în care clienții înregistrați își folosesc contul de client Body Mind Spirit sau de pierderea parolei de acces în cont.
De asemenea, Societatea nu poate fi ținută responsabilă de conținutul și de calitatea site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.YogaX.life, indiferent de natura acestor legături, pentru acestea răspunderea aparținând exclusiv proprietarilor site-urilor respective.

11. Promoții și concursuri

Condițiile de desfășurare a promoțiilor și concursurilor organizate pe Site sunt stabilite de către Societate și vor fi aduse la cunoștința eventualilor participanți prin intermediul site-ului, newsletter-urilor, blog-ului sau paginii de facebook Body Mind Spirit.
Pot beneficia de promoții numai acele comenzi care respectă cu exactitate regulile stabilite și postate pe site de către Societate și sunt înregistrate în intervalul de timp în care promoția este validă, ținând cont de limita stocului disponibil.
Promoțiile și concursurile se desfășoară pe perioade determinate și expiră automat la data stabilită de către Societate. Ele pot fi întrerupte sau anulate în orice moment de către Societate, fără vreo notificare prealabilă.

12. Soluționarea disputelor


Orice problemă legată de produsele sau serviciile prestate de Societate, ce nu a fost tratată de prevederile acestor ”Termeni și Condiții” și/sau nu a putut fi soluționată telefonic, cu ajutorul persoanei care s-a ocupat de preluarea comenzii dumneavoastră, va fi notificată Societății la adresa de e-mail: comenzi.YogaX@gmail.com, urmând a fi soluționată pe cale amiabilă, prin conciliere, în termen de 30 de zile de la primirea notificării.
În situația în care după expirarea termenului de 30 de zile, soluționarea conflictului nu a fost posibilă pe cale amiabilă, acesta va fi de competența instanțelor de judecată române sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele părți, în conformitate cu legislația română în vigoare.

13. Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale unui utilizator al site-ului, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează Site-ul este considerată o tentativă de fraudare a sistemelor Societății și va determina blocarea imediată a accesului persoanelor care au încercat acest lucru putând forma obiectul unei plângeri penale împotriva acelora care au încercat acest lucru.
 
14. Forța majoră

Nici Societatea și nici clienții săi nu vor fi responsabili pentru neexecutarea totală sau parțială, sau executarea necorespunzătoare a obligațiilor lor contractuale, dacă acestea au fost cauzate de forța majoră, respectiv de un eveniment imprevizibil, în afara controlului părților ce nu a putut fi evitat.

15. Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele prevăzute mai sus este găsită nulă sau nevalidă, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
Toate produsele și serviciile sunt oferite de Societate cu condiția respectării prevederilor ”Termenilor și Condițiilor” de mai sus.
Prin lansarea unei comenzi pe Site, clientul acceptă în totalitate și complet ”Termenii și Condițiile”  de mai sus, care au valoarea unui contract valabil încheiat.
Fiind de acord cu ”Termenii și Condițiile” de utilizare a magazinului online Body Mind Spirit, clientul își asumă în totalitate consecințele care decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.