Nou

Îți trimitem produsul în 72 ore lucrătoare. Află mai multe…

Contactează-ne - se poate comanda telefonic la 0741 078 817 - sau pentru a afla mai multe informații despre produse.

"Am creat YogaX pentru a face mai mult bine. Dacă e pentru yoghini - înseamnă că-i bun!"

CEO www.YogaX.ro

Procesat la rece
Fără parabeni

Indicaţii:
Gelul natural reconfortant VivaCalm este destinat masajului calmant, de destindere a contracturilor şi a senzaţiilor de disconfort.
Masajul frunții și cefei în timpul migrenelor poate avea efecte calmante. Pentru femeile în perioada ciclului menstrual masajul spatelui și al abdomenului se realizează cu delicatețe. Salcia himalayană conţine mari cantităţi de salicilaţi, masajul având influență asupra mușchilor solicitaţi şi dureroşi.
Uleiul esenţial de salcie himalayană - denumit, prin excelenţă, „aspirina vegetală” - se foloseşte în gelurile pentru sportivi, înainte de efort pentru încălzirea şi pregătirea muşchilor, cât şi după aceasta pentru eliminarea durerilor, contracturilor și a acidului lactic acumulat în muşchi în timpul efortului.
Neem – planta indiană veşnic verde – este clasificată în tradiţia ayurvedică drept un remediu cu o putere excepţională de înviorare și calmare.

Mod de utilizare:
Se aplică local, la nivelul zonelor musculare de pe membre, zona spatelui şi a cefei, frunte, zona toracală și se masează cu atenție până la pătrunderea în piele. Nu se aplică pe mucoase. Se evită contactul cu ochii. Conţine unele ingrediente naturale cu potenţial iritant. Se pot face până la (maxim) 4 aplicări pe zi. Nu se aplică pe răni
sau pe porţiunile de piele afectată. Nu se folosește în caz de sensibilitate la unul sau mai multe din ingrediente.

Ingrediente: Aqua, Sodium levulinate (and) Sodium anisate, Alcohol denat., Oryza sativa starch (pudră de orez), Inulin lauryl carbamate, Menthol, Thymus vulgaris flower/leaf oil (ulei de cimbru), Dehydroxanthan gum, Glycerin, Sodium lactate, Turpentine oil and rectified oil (ulei terebentină), Eucalyptus globulus leaf oil (ulei de eucalipt), Rosmarinus officinalis leaf oil (ulei de rozmarin), Curcuma longa root oil (ulei de turmeric), Gaultheria procumbens leaf oil (ulei wintergreen), Glyceryl laurate, Melia azadirachta seed oil (ulei de neem), Melissa oficinalis flower / leaf / stem oil (ulei de roiniţă), Camellia sinensis extract (ceai verde), Aesculus hippocastanum extract (castan), Calendula officinalis extract (gălbenele), Hamamelis virginiana bark extract (hamamelis), Salix alba leaf extract (salcie), Arnica montana flower extract (arnică), Symphytum officinale extract (tătăneasă), Hedera helix extract (iederă), Plantago lanceolata leaf extract (pătlagină), Harpagophytum procumbens root extract, Curcuma longa root extract (turmeric), Zanthoxylum alatum fruit extract (zanthalene), Gallium maltolate (lipicioasă), Glycyrrhiza glabra extract (lemn dulce), Emblica officinalis fruit powder (amalakhi), Terminalia chebula fruit powder (haritaki), Angelica archagelica extract (angelică), Capsicum annuum fruit extract (ardei iute).

În rare cazuri pot exista alergii la diferite componente din cremă. Pentru siguranță recomandăm să verificați lista de ingrediente și să testați crema pe o mică porțiune de piele. Se recomandă a se păstra la loc uscat și răcoros (5 - 25° C); a se evita expunerea directă a produsului la razele solare. Testat dermatologic dar nu și pe animale. A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe produs (lot - lună - an) și maxim 6 luni de la deschidere.


Cumpăr acum de pe YogaX și am lucruri bune la preţuri bune! 

Mai multe informații
Producator VivaNatura
Scrieți propria recenzie
Recenzați:VivaCalm VivaNatura 100ml (cel mai mic preţ!)
Rating-ul dumneavoastră