Îți trimitem produsul în 72 ore lucrătoare. Află mai multe…

Contactează-ne - se poate comanda telefonic la 0741 078 817 - sau pentru a afla mai multe informații despre produse.

"Am creat YogaX pentru a face mai mult bine. Dacă e pentru yoghini - înseamnă că-i bun!"

CEO www.YogaX.ro

Salvia Alba originara din California SUA, este o planta folosita de secole pentru purificare. Nativii indieni, americani, precum si alte culturi, foloseau aceasta planta extrem de aromata, pentru ritualurile lor de purificare, curatare energetica, prin afumare (fumigatie).  Bagheta se aprinde si cand apare fumul se stinge, iar atat timp cat scoate fum, puteti sa suflati spre ea, in directia in care doriti sa curatati (purificati) (catre un spatiu, persoana, obiect) sau puteti folosi o pana de pasare (ritual Shamanic).
Bagheta se poata aseza pe un suport sau intr-un vas special conceput, astfel incat sa se patreze pana la o noua utilizare.

Aroma fumului este una destul de puternica, cu un miros frumos si impunator. Numai simtind mirosul, veti simti cum "zona" se purifica.


"Dorinta salviei este sa-i faca pe oameni nemuritori", se spunea in Evul Mediu. O credinta straveche, inscrisa chiar in numele plantei. "Salvia" vine din latinescul "salvare" - a fi sanatos, a vindeca, a salva. La romani, era o planta sacra, culeasa cu protocol.
Inca din timpuri stravechi, aceasta planta este considerta sacra. Se folosea ca remediu pentru diferite afectiuni, iar in prezent sunt multe produse pe baza acestei plante, suplimente, tincturi, creme.
Pentru a simti cu adevarat puterea acestei plante, va fi nevoie insa sa o folositi.
Bagheta are o lungime de aproximativ 10-11cm si o grosime de aproximativ 2-2,5cm. (pot exista diferente de cantitate de +/- 10%).


Cumpără acum de pe YogaX și beneficiezi de prețuri avantajoase pentru lucruri bune. 

Mai multe informații
Producator Palo Santo
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Bagheta Salvie Alba Mica
Rating-ul dumneavoastră